Proiecte

Proiectele United Autism

Avem dorinta de a ajuta! Ne vom implica activ in identificarea de surse de finantare si derularea de programe si proiecte de constientizare a autismului, pentru cresterea sanselor de recuperare si integrare in societate a copiilor cu diferente neurologice.

United Saint’s

Hotel Ambasador si Wise Social Catering au sustinut prima Editie a evenimentului United Saint’s. In cadrul evenimentul desfasurat pe terasa de la etajul 11 a hotelului, ne-am intalnit cu sponsorii, voluntarii …

Autismobil

Intrucat centrul este intr-o zona unde transportul public este inexistent, avem nevoie de un vehicul pentru transportul de la metrou la centru al piticilor nostrii.

Pedalez, donez, zambete creez!

Teleferic Grand Hotel sustine asociatia noastra inca de la inceputuri. Acum, prin acest eveniment, speram ca oamenii sa inteleaga ca nici un copil nu este pierdut cat timp credem si ne luptam pentru sansele sale de recuperare si de a duce o viata cat mai normala.

Strangere de fonduri pentru constructia unui centru

Suntem in plin proces de intrare in posesie a unui teren de 500 mp in Cernica si vrem sa demaram strangerea de fonduri pentru constructia unui centru. Centru, ce ne dorim sa aibe in componenta o piscina, sala de sport si multe alte beneficii pentru copiii cu diferente neurologice.

fa cunostinta cu echipa noastra

United Autism inseamna familie. In principal, familia Rotarescu. Parinti si specialisti implicati in educatia, tratamentul si ingrijirea copiilor si familiilor afectate de autism sau alte diferente neurologice.

Monica Bucur Moldovanu
Romania

Psiholog, Terapeut ABA – RBT
(Registred Behavior Tehnician)

Cosmin Adrian Rotarescu
Romania

Terapeut 3C
(Concentrare – Coordonare – Constientizare)

Stella Minasian Chadwick
Marea Britanie

Expert Nutritionist